Ce Oferim

      În funcție de vârstă, activitățile vor fi structurate conform reglementarilor în vigoare impuse de Inspectoratul Școlar Judetean și Ministerul Învățământului, în conformitate cu legislația în vigoare, potrivit Legii Educației Naționale nr.1/2011 (actualizată la data de 15.10.2020), Hotărârea HG nr.369 din 1.04.2021, privind organizarea și funcționarea Ministerului Educatiei, Regulamentul de organizare și funcționare a cercetării (2020) + modificările și completările ulterioare (aprobate prin ordinul de ministru nr.5546 din 11.09.2020 ți anexa aferenta), astfel:

• DLC-Domeniul Limba Și Comunicare

Care urmărește dezvoltarea comunicarii, a abilitatii de a descifra mesajul și initierea in universul literar.

• DS- Domeniul Științei

Care urmărește intelegerea matematicii prin experiente practice, jocuri dirijate prin materiale, intelegerea naturii prin obeservari, experimente și lucrări practice.​

• DOS- Domeniul Om Și Societate

Care urmărește capacitatea de relationare, de socializare și de dezvoltare emoțională.​

• DPM-Domeniul Psiho-Motric

Care urmărește coordonarea și controlul mișcărilor corporale, mobilitatea generală și rezistența fizica și de manipulare de finețe.

• DEC-Domeniul Estetic Și Creativ

Care urmărește dezvoltarea abilitatilor prin muzică și activități artistico-plastice.​

Din 17 august ne vedem în online și offline, la 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐮𝐥 𝐬̦𝐢 𝐮𝐧𝐢𝐜𝐮𝐥 cuib 𝐞𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 Free Wings! cu Liliana Bucur. Miss Lili.👣
Cât îți ia programarea? 1 minut să te înscrii sau 15 secunde să formezi numărul.

Misiune:

Free Wings are drept misiune construirea unei comunități de învățare bazata pe trei elemente esențiale: copil-cadre didactice-familie.

Deviza:

“Fiecare copil este unic, iar succesul educației sale se bazează pe adaptarea demersului educațional la nevoile fiecăruia.”

Activități extracurriculare și opționale

Activitățile opționale și cele extracurriculare fac parte tot din categoria activităților de învățare, respectiv a celor de dezvoltare personală.

Activități extracurriculare
Activități opționale
Open chat
Cu ce vă putem ajuta?