Cursuri

OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ FREE WINGS 2021-2022 ​

Te așteptăm împreună cu puiul tău la Centrul Educațional Free-Wings, pe care dorim să îl priviți că pe o a două casă.
Suntem în zona Pipera, în imediată apropiere a Școlii Generale nr.3 Voluntari. Feriți de traficul aglomerat, pe stradă Erou Costache Radu nr. 2, ne bucurăm de o curte generoasă, îmbrăcată în verdeață naturală, cu pomi ornanentali umbritori și fructiferi-roditori cu un spațiu generos pentru petrecerea timpului în aer liber.
Activitatea ne-o vom desfășura într-o vila dispusă pe parter, etaj și mansardă, în 5 spații luminoase, bine aerisite,cu decorațiuni vesele și prietenoase.Locația dispune de bucătărie complet mobilată și utilată precum și de trei grupuri sanitare.
Suntem la dispoziția copilului tău, îl invităm să petrecem timp împreună într-o atmosfera degajată, cu aplecare asupra nevoilor sale, asigurându-te de întreagă noastră dăruire și profesionalism.

Daycare

08:00-18:00: 80 ron/zi fără masă sau 110 ron/zi cu masă

Grupa baby

De la 1200 ron, fără masă / 1500 ron, cu masă

Grupa mica

De la 1200 ron, fără masă / 1600 ron, cu masă

Grupa mijlocie

De la 1300 ron, fără masă / 1700 ron, cu masă

Grupa mare

De la 1300 ron, fără masă / 1700 ron, cu masă

Night time care

130 ron

Before school

transport în functie de număr de km, 400 ron masă, 600 ron suport educațional

After school

transport în functie de număr de km, 400 ron masă, 600 ron suport educațional

Optionale

Pianul se numără printre cele mai îndrăgite instrumente muzicale din întreaga lume.

Atât din experiența mea, cât și din sutele de studii efectuate, a cânta la pian este mai mult decât spectaculos. Este un mod de dezvoltare personală, un mod de a te disciplina și de a-ți dezvolta dexteritatea, tandrețea artistică și capacitatea creierului de a fi mai agil și mai concentrat.

Învățând să cânte la pian, copilul va reuși să își formeze o anumită disciplină, pe care să o integreze în identitatea sa.

Pentru a învăța să stăpânească acest instrument, copilul își formează o rutină, un program bine stabilit, în care să își rezerve timp în fiecare zi, minute sau chiar ore, în care să exerseze fiecare lucru nou învățat. Doar așa poate ajunge la performanța la care visează, iar dacă îi face plăcere să cânte la pian, acele ore se vor simți precum câteva minute.

Cu cât cel mic va începe să ia cursuri de pian de la o vârstă fragedă, cu atât creierul lui se va dezvolta mai repede. Atunci când studiezi la pian, faci mai multe lucruri în același timp: ții ritmul, respiri, îți miști degetele pe clape, faci mișcări diferite cu ambele mâini. Practic, creierul răspunde concomitent la mai multe acțiuni și reușește să se dezvolte mult mai repede și mult mai eficient.

Altfel spus, studiile recente arată că persoanele care ascultă muzică de mici, au dezvoltat un IQ mai ridicat, iar memoria și mintea se antrenează constant, devenind mult mai agere.

Vocea umană este considerată a fi cel mai frumos instrument muzical. Toate celelalte instrumente, prin construcția lor, încearcă să imite cât mai apropiat vocea umană, care este prin excelență instrumentul specific omului, cel mai apropiat de el și cel mai propriu.

Copiii pot deprinde foarte repede arta cântatului cu vocea, iar la orele de canto învață să se acomodeze cu notele muzicale și cu ritmul muzical.

Un copil care urmează ore de canto se va putea concentra mult mai bine, îsi va putea gestiona emoțiile, va fi dezinhibat si va căpata mai multă încredere în el.

Avantaje ale orelor de canto:

 

  • deprinderea unei respiratii corecte;
  • corectarea intonatiei;
  • obtinerea unei emisii vocale corecte;
  • imbunatatirea dictiei;
  • cunoștinte de analiza de text si frazare;
  • gestionarea emotiilor pe scena;
  • consiliere în alegerea repertoriului corect pentru vârsta și nivelul de pregatire al fiecarui copil.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.

Open chat
Cu ce vă putem ajuta?