Despre noi

Liliana Bucur

“De când mă știu am înțeles că dincolo de cuvinte ceea ce ne reprezintă sunt emoțiile noastre. Această continuă observare și înțelegere a vieții semenilor mei a determinat în timp plăcerea de a lucra cu oamenii și dorința de implicare în ajutorarea acestora. Pe parcursul vieții înțelegerea experiențelor personale din perspectiva spirituală, empatia și formarea în psihologie, apoi în terapie integrativă s-a dovedit o formulă bună pentru a răspunde nevoilor persoanelor aflate în dificultate, celor care nu mai fac față problemelor de zi cu zi, care nu mai găsesc răspunsuri la întrebări, celor care nu mai pot face lucruri simple din cauza fricilor paralizante introiectate în urmă experiențelor copilăriei.”

Profesori

A descriptive paragraph that tells clients how good you are and proves that you are the best choice that they’ve made.

Constantin I. Florentina-Alina

Profesor Pian/Canto

Constantin I. Florentina-Alina

Profesor Pian/Canto

Constantin I. Florentina-Alina

Profesor Pian/Canto

Constantin I. Florentina-Alina

Profesor Pian/Canto

Oameni care ne iubesc

 • Tratand copiii cu blandete, dar si cu fermitate, ii facea pe micutii nazdravani sa fie ascultatori si cu dorinta de a reveni cu placere in fiecare dimineata la activitatile specifice varstei. 

  Prin pregatirea profesionala continua a dansei si prin punerea in practica a cunostintelor dobandite, cu dragoste fata de copii, i-a putut determina pe copii sa isi dezvolte un comportament social adecvat si abilitati motrice, emotionale si intelectuale adecvate. 

  Fiind o persoana ambitioasa, experienta pe care a acumulat-o in activitatea de educator, a condus-o la dorinta de a continua sa fie un pion activ in dezvoltarea pe toate planurile a copiilor, fapt pus cu succes in practica pana in prezent. 

  A avut o atitudine respectuoasa dar si foarte prietenoasa in relatiile cu parintii, participand activ in cadrul sedintelor pentru a sublinia performantele obtinute de copii de-a lungul timpului si de a sugera si modul in care parintii ar putea sa actioneze in interesul copiilor pentru o evolutie armonioasa a acestora. 

  Recomand cu caldura pe doamna Liliana Bucur pentru orice activitate care necesita o apropiere profesionala fata de copii si parintii acestora, atat educativa, psihologica sau legata de activitati fizice specifice varstei. 

  Cu consideratie, Irina Anca Georgescu 

  Scrisoare de recomandare 

 • Este o doamna extraordinara, de o blandete incredibila dupa parerea mea si o voce atat de calda si melodioasa incat esti fermecat pe loc. 

  Am avut ocazia in acesti 2 ani, vizitand-o la gradinita sa observ cum interactioneaza cu copiii si mereu m-a impresionat stilul ei cald si afectuos fata de ei. Am asistat si la momente mai tensionate cu copii nazdravani, dar nu am auzit-o niciodata ridicand vocea, din contra, era si mai blanda cu ei, explicandu-le cu rabdare unde au gresit si incurajandu-i sa se gandeasca mai bine alta data. 

  Liliana este educatoarea si invatatoarea pe care toti copii si-ar dori sa o aiba. 

   

  loana Constantin 

 • Prin activitatea sa profesională susţinută am observant cã doamna Bucur este o persoanã responsabilă, foarte ambițioasă şi implicată, dânsa manifestându-şi în permanenţă interesul de tot ceea ce este nou în domeniul educational. 

  Pe parcursul orelor de clasă doamna Bucur s-a remarcat prin determinarea de a dezvolta abilităţile intelectuale ale copiilor, având un comportament bine structurat, adaptat grupei şi vârstei copiilor. Atitudinea sa fermă, dar blândă, au condus delicat copiii spre tarâmuri de basm, loc în care aceştia au putut să îşi dezolte abilităţile intelectuale, motrice dar şi cele legate de dezvoltarea emoțională, dezvoltarea de abilităţi sociale. 

  Cunoştinţele şi experienţa profesioanalã acumulată prin desfăşurarea activităţilor mai sus enunţate au ajutat-o să înțeleagă că cea mai bună colaborare dintre copil-educator este de fapt cheia obţinerii celor mai bune rezultate în profesia de învãtãtor. 

  In relaţia cu părinții, doamna Bucur a dat dovadă constantã de deschidere spre orice tip de subiect legat de atitudinea şi comportamentul copilului în cadrul activităţilor şcolare, menţinând un contact constant părinte-educator. 

  Pe lângã activitățile profesionale, doamna Bucur a demonstrat şi implicare personală în relatia educator-pãrinte-copil, aspect care nu a facut decât să dezvolte un cadru uman/moral relaxant, de încredere şi respect reciproc. 

  Având în vedere aspectele menţionate mai sus, o recomand cu caldura pe doamna Liliana Bucur pentru a desfăşura activităţi conexe celor mai sus enumerate. 

  Cu consideraţie, 

  Cristina Grozavu 

  23.04.2021 

 • Ca orice parinte, am păşit cu emoții și totodată cu bucurii, în această etapă importantă din viață, dorindu-ne ca al nostru copil să primească unele dintre cele mai importante învățăminte de la o persoană cu înclinaţie pentru această meserie frumoasă şi totodată specială, cea de învățător/educator. 

  Încă de la primele interacțiuni cu dumneaei, am putut observa deschiderea pe care aceasta o are către viața de dascăl, fiindu-ne alături pe întregul parcurs. Profesionalismul şi căldura emanate de dânsa ne-au dat încredere de la bun început că totul va fi bine. Este un cadru didactic competent, cu o bună pregătire profesională, fiind apreciată pentru modul în care lucrează cu elevii şi pentru comunicarea eficientă pe care o are cu personalul didactic din şcoală. 

 • Interesul dânsei pentru educarea copiilor cu dedicare și pricepere s-a văzut încă din prima clipă și, mai mult decât atât, procesul educativ a fost desfăşurat într-o manieră armonioasă și inovativă, astfel încât copiii noştri să resimtă cât mai puțin efectele restricțiilor de pe timpul pandemiei. 

  Se preocupă în permanență de desfăşurarea unor lecții cu un profund caracter formativ și informativ, folosind în actul de evaluare a nivelului de cunoştinţe al elevilor toate mijloacele şi procedeele ce-i stau la îndemână. Rezultatele bune şi foarte bune obținute de elevi demonstrează preocuparea doamnei profesor Liliana Bucur în actul de predare-învățare. Demonstrează o bună pregătire profesională la catedră, seriozitate, responsabilitate şi dăruire pentru activitatea pe care o desfăşoară. 

  Pentru toate aceste motive, o recomand din suflet și sunt de părere că dacă toți pedagogii ar fi ca dumneaei, lumea noastră ar fi mult mai bună. 

  Mihaela Bianca Arif 

  In atentia celor interesati, 

  Va scriu aceasta referinta la solicitarea dnei Liliana Bucur, pentru a-i servi in viitoarele sale proiecte 

  profesionale. 

 • . Inca de la prima interactiune dna Bucur mi-a inspirat increderea ca impreuna vom colabora bine pentru educarea si dezvoltarea fiicei mele, iar cu trecerea timpului acest 

  lucru s-a confirmat. 

  Dna Bucur a fost educatoarea fiicei mele timp de doi ani, perioada in care am cunoscut-o indeaproape atat ca pedagog, cat si ca om. In toata aceasta perioada dna Bucur a dovedit a avea toate calitatile unui bun pedagog: responsabilatate in ingrijirea si supravegherea copiilor, spirit de observatie si reactie rapida, comunicare eficienta cu copii de varste fragede in sensul captarii si pastrarii atentiei lor, comunicare buna cu parintii legat de evolutia copiilor, seriozitate, rabdare, blandete, empatie, o atitudine intotdeauna pozitiva. Cu profesionalism si integritate, dna Bucur a gestionat si cele mai delicate situatii, punand 

  intotdeauna bunastarea copiilor pe primul loc. 

  Consider un atuu pentru fiica mea faptul ca dna Bucur a fost prima sa educatoare, insuflandu-i piacerea de cunoastere si dezvoltare permanenta, si stabilind un reper pentru ceea ce trebuie sa fie un pedagog 

  adevarat. 

  Avand in vedere cele mentionate, va recomand cu incredere colaborarea cu dna Liliana Bucur. 

  Cu stima, 

  saran 

  Sorana Serpescu 

  23.04.2021 

 • Am 3 copii, iar mezinul de 6 ani, crește, învaţă, se joacă la Junior School Cosmopolis. Este îndrumat (și mângâiat) zi de zi de dascălul, omul minunat Bucur Liliana. 

  Se întoarce acasă cu o mulțime de povești, se duce dimineața cu dorinţa de a învăța. 

  Pe scurt- noi ne-am alăturat grupei, de curând. Mai precis de anul trecut. Miss Lili a reuşit cu blândeţe şi înţelepciune să-l convingă că se poate descurca, că poate recupera, că poate să decidă cu cine e prieten. După 3 ani la aceeași grădiniţă, în București, schimbarea a fost şocantă. Primirea caldă, mediul excelent, acțiunile atent așese și coordonate, transparența în comunicare au condus la: mama, vreau la şcoală. 

  Apoi, am avut constant informații. Doamna Bucur mi-a dat siguranţă şi încredere. Întreaga activitate este organizată și la vedere. Program, meniu, mişcare, aer curat le regăsim în proporţii atent alese. Corecte. 

  Empatia și generozitatea doamnei Liliana ne-au ajutat să trecem peste periada grea în care eu am fost imobilizată- cu piciorul rupt, iar soţul meu a fost plecat cu un proiect în străinătate. 

  Atenția, creativitatea și munca în nu sunt simple caracteristici. Sunt calități care se manifestă recurent în interacțiunea doamnei cu copilul meu. 

  îi mulțumesc! Știu că va rămâne la fel de atentă, focusată pe nou, dar și pe sănătatea ,,inimii, copiilor noștri. 

  Lidia Feher 

  Telefon – 0799 995 883

Open chat
Cu ce vă putem ajuta?